LOL - TCL Winter Playoffs.

Results

Date R Thuis vs Uit -
04/04 11:52 - Dark Passage vs Galatasaray 0-3
TCL Winter Playoffs, League of Legends' Türkiye Şampiyonluk Ligi'nin (TCL) kış sezonunun heyecan dolu sonunu sunuyor. Türkiye'nin en iyi sekiz League of Legends takımı, şampiyonluk ve TCL Şampiyonlar Ligi 2023 Bahar Mevsimi'ne katılma şansı için yarışacak.

İstanbul'da düzenlenecek olan TCL Winter Playoffs, 2-5 Mart tarihleri arasında nefes kesici aksiyonlar ve yüksek bahisler sunacak. Takımlar, çift eleme formatında mücadele ederek nihai zafere ulaşmak için kıyasıya bir rekabet sergileyecekler.

TCL Winter Playoffs, League of Legends hayranları için mutlaka görülmesi gereken bir etkinliktir ve Türkiye'nin en yetenekli oyuncularının zirve performanslarını sergiledikleri unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Kaybedenler grubundan muhteşem geri dönüşlerden heyecan verici beşinci maçlara kadar, TCL Winter Playoffs'ta her şey olabilir.

League of Legends'ı seviyorsanız ve Türk esporlarının yükselişine tanık olmak istiyorsanız, TCL Winter Playoffs'a katılın ve aksiyonun merkezinde yer alın. Biletler satışta ve bu destansı etkinliği kaçırmak istemeyeceksiniz!